A Kölcse Rendezvényház és Panzió elhelyezkedésénél – mivel a Túr folyó partján található – és adottságainál fogva kiválóan alkalmas baráti társaságok, munkahelyi csoportok és osztálykirándulók elszállásolására, illetve nyári táborok kiváló helyszínéül szolgálhat.

 

A különböző csoportoknak nyugodt pihenést és kikapcsolódást tudunk biztosítani, a Kölcse Rendezvényház és Panzió területén található játékterem – csocsó és billiárd asztallal – bográcsozó hely és labdajátékokra alkalmas terület, horgászati lehetőség.

Az osztálykirándulósok is megfelelő szálláshelye lehet, mivel Kölcséből kiindulva a környező települések gazdag kulturális és természeti értékeinek felfedezésére nyílik lehetőség. Megemlíthető itt a Szatmárcsekei kopjafás temető, ahol Kölcsey Ferenc síremléke is található, vagy a Túristvándi Vízimalom, illetve a Tiszacsécsén fellelhető Móricz Zsigmond emlékház, de a megkezdett sort még folytathatnánk.

A baráti társaságok, munkahelyi csoportok és osztálykirándulók számára vízitúrákat szervezünk a Túr folyón, így fel lehet fedezni a vadregényes és nyugodt folyó gazdag és érintetlen növény és állatvilágát. A Túr folyó vize békés, így nem kell nagy sodrásra és nehéz evezésre számítani, kényelmesen lehet evezni és lecsordogálni a folyón. A Túr folyón eljuthatunk a Sonkádi kis bukóhoz, a Túristvándi vízimalomhoz, illetve a Nagyari Petőfi fához.

A vízitúrákon kívül lehetőséget biztosítunk arra, hogy a környező településekre lovas szekereken vagy biciklivel jussanak el vendégeink. Így lehetőség van eljutni a Penyigei Lekváriumhoz vagy Tiszakóródi nagy bukóhoz.

A sátorozó helyeken kívül a panzióban tudunk biztosítani szállást a vendégeinknek. Valamint az éttermünkben a szatmári vidékre jellemző gasztronómiai fogások széles választékával ismerkedhetnek meg a látogatók, említhetném itt a kötött tésztalevest, szatmári - málé kásás- töltött káposztát, a szilvalekváros derelyét, vagy a kemencében sütött hamísítatlan tejfölös kenyérlángost.

A vendégeink számára lehetőség van egynapos, háromnapos vagy akár egész hetes programok szervezésére, mely alatt tartalmas és igazán emlékezetes kikapcsolódást tudunk biztosítani.

 

Már Facebook-on is!

Időjárás

Kereső